Notícies

10 febrer 2016

Teaming – Únete a nuestro grupo – 1€ al mes

En TANU hemos iniciado una nueva línea de recaudación para nuestro proyecto VIERNES PIZZA a través de TEAMING. Teaming es una herramienta online para recaudar fondos para causas sociales a través de micro donaciones de 1€ al mes. La filosofía de Teaming se basa en la idea de que con 1€, nosotros solos no podemos […]

2 febrer 2016

Acollida Estiu 2016

Acollida Estiu 2016 – AJUDA’NS A MIRAR DES DEL COR Comencem a treballar per la propera acollida. Volem que més nens puguin mirar des del cor, ajuda’ns a troba’ls-hi famílies d’acollida i fes la màxima difusió de les sessions informatives per a noves famílies. Moltes gràcies a tots!

15 gener 2016

Arribada dels nens – Acollida Nadal 2015

Els nostres nens van arribar el 19 de desembre. Des de llavors estan amb les seves famílies d’acollida, gaudint d’un temps a on poden ser nens: jugar, riure, anar a l’escola, ser un més! Estaran amb nosaltres fins el 30 de gener. Esperem que totes les famílies estigueu gaudint d’una bona acollida! Aquí podeu veure […]

26 juny 2015

Dóna’ns la llauna per Ucraïna

I continuem amb la nostra campanya DÓNA’NS LA LLAUNA PER UCRAÏNA. Recollim llaunes de paté, tonyina i sardines pel banc d’aliments de la Fundació de Tot Cor de Nikopol. Podeu aprofitar per fer la vostra aportació a l’entrada del teatre del dia 11 de juliol. Moltes gràcies.

26 juny 2015

Festival Estiu 2015

El proper disable 11 de juliol a les 17:30h al Centre Civic Avel.li Estrenjer de Terrassa (Plaça Cultura, 5) els nens de TANU ens faran gaudir amb l’espectacle que han estat preparant durant tot l’hivern a Nikopol. Entrada gratuita.